• Post author:
  • Post category:Quiz

Denk jij dat spoken bestaan, of ben je sceptisch? Vreemde geluiden, objecten die uit het niets lijken te bewegen, schaduwfiguren die opeens verdwijnen. Word jij ook meteen paranoïde, of geloof je er niets van? Probeer jij alles rationeel te verklaren, ook als dat niet kan? Hoe open ben jij voor het paranormale? Doe de quiz! En dan geef ik je ook meteen een filmtip voor een horrorfilm die echt bij jou past.

QUIZ

Je hoort gekraak van zolder komen. Durf je te gaan kijken?

Zolder

Je loopt door een gang en opeens voel je een koude plek. Hoe kan dit?

Je maakt een foto. Op de achtergrond zie je een schim. Hoe verklaar je dat?

Foto

In je ooghoek zie je een schim bewegen. Wat denk je dat het is?

Ooghoek

Je wordt plots wakker door vreemde stemmen. Hoe komt dit?

Een glas is verschoven op het aanrecht, maar jij hebt niets verplaatst. Hoe verklaar je dit?

Glas

Quiz: Hoe open sta jij voor het paranormale?
Jij bent volledig open voor het paranormale

The Amityville Terror

Jij bent er zeker van: er is meer dan dit wereldse bestaan. Wanneer iets onverklaarbaars gebeurts, weet jij dat er paranormale krachten in het spel zijn. En misschien heb je dit zelfs al eens meegemaakt. Onze kijktip voor jou: The Amityville Terror. Wanneer een gezin intrek neemt in hun nieuwe huis, gebeuren er steeds meer onverklaarbare dingen. Onverklaarbaar, tot ze erachter komen dat het spookt in hun huis. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal van Amerika’s beruchtste spookhuis. Kijk The Amityville Terror
Je hebt zo je twijfels, maar zeker ben je niet

The Devil's Candy

Je twijfelt of geesten echt bestaan, maar een klein stemmetje achter in je hoofd speelt met je gedachten: wat als er echt iets als het bovennatuurlijke bestaat? Onze kijktip voor jou: The Devil’s Candy. Wanneer een gezin intrek neemt in een nieuw huis, gebeuren er steeds vreemdere dingen. De vader heeft last van rare dromen en de dochter wordt lastig gevallen door een vreemde man. Maar wat veroorzaakt deze vreemde gebeurtenissen? Kijk The Devil's Candy
Spoken bestaan niet!!!

The Cabin in the Woods

Volgens jou valt alles logisch te verklaren. Verschijningen, vreemde geluiden, bewegende objecten: het is allemaal een kwestie van misperceptie. Onze kijktip voor jou: The Cabin in the Woods. Een groep vrienden op vakantie worden geteisterd door zombies, wat leidt tot een slachtpartij. Alleen weten zij niet dat de zombies worden aangestuurd door een geheime, ondergrondse organisatie. Een extreem nare ervaring, maar met logische verklaring! Kijk The Cabin in the Woods

En hoe open ben jij voor het paranormale? Een echte scepticus met een verklaring voor alles, of een geboren spokenjager met een spirituele gave? Ben je het eens met je resultaat, of herken je jezelf er totaal niet in? Misschien heb je wel iets totaal nieuws over jezelf ontdekt. Kijk jouw filmtip op Horrify.nl. Wil je nog een quiz doen? Check dan onze Quiz Welke horrorfilm moet jij kijken? voor nog meer persoonlijke filmtips.

Kijk onbeperkt paranormal horror en nog meer horrorfilms op Horrify. Voor als je echt spoken wil kijken, maar dan gewoon op je beeldscherm. Of je nou in het paranormale gelooft of niet 😉 Heb je nog geen abonnement? Geen paniek! Meld je nu aan op Horrify.nl en je kijkt de eerste 14 dagen gratis.