Vier kerst met horror

Ook klaar met al die zoetsappige kerstfilms, ergerlijke kerstliedjes en het hele feel-good kerst gebeuren? Vier de feestdagen met HoHoHorrify Holidays! Voor een alternatieve manier om kerst te vieren biedt Horrify je de beste kerst horrorfilms. Raak de koude winterdagen ingesneeuwd met ijzingwekkende films en series, en huiver weg met creepy christmas tales en ijskoude killers. Check onze Horror Holiday Watchlist voor alle kerst horrorfilms die je deze december op Horrify kan kijken. 

Horror Holiday Watch List

Into the Dark – Pooka!

De decemberdagen worden nog duisterder met Into the Dark. Deze serie vertelt 12 holiday horror stories: elke maand een nieuwe aflevering over een andere feestdag. In december komen er twee nieuwe afleveringen van Into the Dark op Horrify: over kerst en oud & nieuw.

In de aflevering Pooka! neemt een wanhopige acteur een bijbaantje als mascotte voor hét nieuwste speeltje: de knuffel Pooka. Maar wanneer hij het mascottepak aantrekt, blijkt dat Pooka een eigen persoonlijkheid heeft. En die is alles behalve lief.

Dead Night

Een familie gaat op vakantie naar een afgelegen hutje in het bos. We hebben allemaal genoeg horror gezien om te weten hoe dit verder gaat. Maar vergis je niet: Dead Night is alles behalve een voorspelbare slasher.

Black Christmas

Wanneer een gestoorde maniak ontsnapt, heeft hij zijn zinnen gezet op de inwoners van een studentenhuis. Een voor een maakt hij de studentes tot zijn slachtoffer op deze bloederige kerstavond.

Rare Exports

Deze Scandinavische horror vertelt een akelig kerstverhaal. Want de kerstman lijkt dan misschien de grootste kindervriend, maar eigenlijk is hij een mythisch wezen met een bloeddorst naar kinderen.

Santa’s Slay

Kindervriend of Satanskind? Volgens Santa’s Slay is er geen verschil. Na 1000 jaar in ballingschap te hebben gezeten, is deze Santa uit op wraak, en dat doet hij op kerstavond.

Dead End

De Harringtons zijn onderweg naar familie om daar kerst te vieren. Maar onderweg raken ze verdwaald op een donkere weg waar geen einde aan lijkt te komen. De paniek wordt alleen maar groter wanneer ze worden achtervolgd door een geheimzinnige auto, zonder uitweg om eraan te ontsnappen.

Jack Frost

Jack Frost

Liefhebbers van pulp kunnen hun hart ophalen bij Jack Frost, een campy kerst horrorfilm waarin een sneeuwpop wordt bezeten door de geest van een seriemoordenaar, en op zoek gaat naar wraak.

Into the Dark – New Year, New You

Het nieuwe jaar betekent voor veel mensen nieuwe kansen: goede voornemens, jezelf verbeteren… Maar New Year, New You laat zien dat je niet altijd kunt ontsnappen aan het verleden.


Dit zijn de beste kerst horrorfilms op Horrify. Zet de warme chocolademelk maar vast klaar! Welke film ga jij kijken met de familie op kerstavond?

Wil jij de kille winterdagen doorkomen met horror? Kijk de spannendste horrorfilms op Horrify. Geen abonnement? Geen nood! Meld je nu aan op Horrify.nl en probeer het 14 dagen gratis.