Voor we het nieuwe jaar induiken, blikken we terug op het afgelopen jaar. Wat waren volgens jullie de beste films op Horrify in het afgelopen jaar? We zetten de meest bekeken horrorfilms op Horrify in 2019 op een rijtje. Check wat jullie favo horrorfilms waren het afgelopen jaar in deze lijst van The Best Horror Films of 2019.

De Best Bekeken Horror Films in 2019

10. The Spiritualist

The Spiritualist

We trappen de lijst van beste horrorfilms van 2019 af met The Spiritualist. Laura gelooft dat er kwade geesten in haar huis bevinden en roept de hulp in van een spiritualist. Het gevaar blijkt echter veel groter dan ze hadden gedacht, wanneer ze worden geconfronteerd met hun grootste angsten. 


9. Hellraiser

Bloed is goed, pijn is fijn. Wij horrorfans zijn groot fan van leedvermaak. En dat blijkt ook uit de nummer 9 van deze lijst meest bekeken horrorfilms. Hellraiser is een echte horror classic vol bizarre body horror uitgevoerd door de sadistische cenobites. Je kunt deze film zo vaak opnieuw kijken als je wil: het blijft lekker. 


8. Ravenswood

Ravenswood

Een verlaten psychiatrisch ziekenhuis waar vroeger de meest gruwelijke praktijken zijn verricht. De oud patiënten zouden er nu als geesten nog altijd door de gangen dwalen. Als horrorfan weet je wel beter, en blijf je hier ver uit de buurt. Dat geldt echter niet voor de hoofdpersonages uit Ravenswood: de vier onwetende Amerikaanse toeristen besluiten hier een bezoekje aan te brengen. Je snapt al dat dit natuurlijk niet goed kan aflopen.


7. Halloween

“Inside every one us, there exists a dark side. Most people rise above it, but some are consumed by it. Until there is nothing left, but pure evil.”
Wat is de horrorfilm om te kijken met Halloween? Halloween natuurlijk! Deze remake komt van horror en rock legende Rob Zombie die zijn eigen visie op de horror classic heeft losgelaten. Naast het gebruikelijke hak- en snijwerk van Michael Myers, krijgen we in deze film ook meer te zien van het duistere verleden van de gemaskerde killer.


6. Oculus

Oculus komt van regisseur Mike Flanagan, die je vast kent van de serie The Haunting of Hill House of de nieuwe Stephen King film Doctor Sleep. In Oculus heeft Kaylie haar familie verloren aan een vervloekte spiegel. Ze wil de spiegel voor eens en voor altijd vernietigen, maar wordt verhinderd door de waanbeelden die deze opwekt. Onthoud goed: Niets is wat het lijkt…


5. The Amityville Terror

The Amityville Terror

Gebaseerd op de ware gebeurtenissen van het Amityville huis, één van ’s werelds beroemdste spookhuizen. Een jong gezin neemt intrek in hun nieuwe huis. Wanneer blijkt dat het huis wordt geterroriseerd door kwade geesten, willen ze weg, snel. Maar dat wordt ze niet toegestaan.


4. Evil Dead

Evil Dead laat maar weer eens zien dat je niet moet wagen aan duistere krachten. Wanneer een groep vrienden in een verlaten hutje in het bos een mysterieus spreukenboek vinden, laten ze per ongeluk kwaadaardige demonische krachten los. En die zijn niet van plan hen levend te laten gaan.


3. The Attic

The Attic

Het monster onder je bed, het spook op zolder, of de beklemmende duisternis in de kelder. Horrorfilms verkennen de duistere holtes van je knusse huisje en de monsters die zich daar verschuilen. In The Attic ontdekt Emma dat er een mysterieus wezen zich schuilhoudt op haar zolder. Een wezen die als twee druppels water op haar lijkt en door wie ze onlosmakelijk wordt gekweld.


2. Nothing Left to Fear

Vorig jaar nog met stipt op 1, nu van haar troon gestoten. Maar nog steeds een zeer verdiende tweede plaats: jullie kunnen maar geen genoeg krijgen van Nothing Left to Fear. Wanneer Wendy en haar gezin naar een klein dorpje verhuizen, blijkt al snel dat ze de lokale legendes maar beter serieus kunnen nemen. Er gebeuren steeds meer onverklaarbare dingen en ze voelen zich niet langer veilig…


1. The House on Pine Street

The House on Pine Street is volgens Horrify kijkers de beste horror film van 2019! Jennifer is ervan overtuigd dat het spookt in haar huis, maar niemand gelooft haar. Een bloedstollende psychologische horror, waarbij je zelf niet eens meer weet wat echt is en wat niet. The House on Pine Street is de meest bekeken horrorfilm van 2019 op Horrify. Heb je ‘em nou nog niet gezien? Dan loop je wel heel erg achter. Dus waar wacht je nog op? Kijk ‘em nu op Horrify.


Dit was de top 10 van The Best Horror Films of 2019: de beste horrorfilms van 2019 volgens trouwe horrorfans en de favoriete films van Horrify kijkers. Welke heb jij allemaal gezien?
Geen zorgen, ook voor 2020 hebben we grote plannen: NOG MÉÉR HORROR! Stalk ons op Facebook en Instagram, of meld je aan voor de Nieuwsbrief om niks te missen.

This Post Has 87 Comments

Comments are closed.