• Post author:
  • Post category:Quiz

De doden komen weer tot leven! Met een bloedlust naar menselijk vlees strompelen ze in grote massa’s over de aardkloot. Verzamel al je wapens bij elkaar, ga op zoek naar de perfecte schuilplaats en vind de juiste mensen om mee samen te werken. Overleef jij de zombie apocalyps? Heb jij genoeg horrorfilms gekeken om te weten hoe je je tegen de levende doden moet weren? Doe deze quiz en ik vertel je of jij het gaat overleven wanneer een zombieplaag uitbreekt!

Ben je bang voor zombies?

Ben je bang voor zombies Descendents

Wat is jouw tactiek om aan de zombies te ontkomen?

Wat is jouw tactiek Pandemic

Met wie probeer je de zombies te overleven?

Met wie probeer je te overleven Train to Busan

Wat is jouw rol?

Wat is jouw rol Outpost: Black Sun

Waar ga je heen?

Waar ga je heen Beste Vrienden

Wat zijn je sterkste punten?

Wat zijn je sterkste punten Quarantine

Hoe ver ben je bereid te gaan om te overleven?

Hoe ver wil je gaan Dead Snow

Wat doe je als de zombie apocalyps voorbij is?

Wat doe je als het voorbij is Train to Busan

Quiz: Overleef jij de zombie-apocalyps?
Helaas! Je overleeft het niet

Night of the Living Dead

Je overleeft de zombie apocalyps niet! Ondanks je beste pogingen om je groep bijeen te houden, vallen je vrienden een voor een ten prooi aan de vleesetende zombies. Zelf raak je niet besmet, maar toch kom je ten einde. Iemand ziet je per ongeluk aan voor een zombie en laat die persoon nou net bewapend zijn met een geweer, dat gericht is… op jou. Jammer hoor! Onze kijktip voor jou, voor je laatste nacht op aarde: Night of the Living Dead. Kijk Night of the Living Dead hier
Nope, je overleeft het niet!

Train to Busan

De zombie apocalyps is voor jou het eindstation! In je wanhopige poging in leven te blijven, ben je bereid gebleken om anderen voor de leeuwen (of in dit geval: zombies) te gooien. Helaas zullen deze daden jouw einde betekenen. Soms is voor overleven teamwork nodig. En met jouw egoïstische gedrag, maak je zeker geen vrienden. Onze kijktip voor jou: Train to Busan. Kun je die lekker zielig en alleen op de bank kijken (en misschien leer je er nog iets van). Maar hé, je hoeft in ieder geval met niemand je popcorn te delen! Kijk Train to Busan hier
Yes! Je hebt het overleefd!

Jij overleeft de zombie apocalyps! Maar je zult wel een eenzaam bestaan leiden: je beste vrienden worden namelijk wel zombies. Maar laat je ze stikken? Natuurlijk niet! Zelfs als vleesetende, ondode monsters, zijn het nog steeds je vrienden. Je blijft ze trouw en gaat voor ze zorgen als een soort zombie-huisdier. Onze kijktip voor jou: Beste Vrienden. Dan kun je meteen leren hoe je moet omgaan met je zombie-homie. Kijk Beste Vrienden hier
Je hebt het overleefd... maar nog maar net

Dead Snow

Je zult de zombie apocalyps overleven, maar heelhuids kom je er niet vanaf! Ondanks dat je zwaar bewapend de zombies te lijf gaat, kunnen ze nog altijd uit een zeer onverwachte hoek komen, bijvoorbeeld van beneden. Je zult pijnlijk letsel ondervinden, op een... uhm… zéér gevoelige plek. Onze kijktip voor jou: Dead Snow. Een andere tip: draag bescherming. Kijk Dead Snow hier

Overleef jij de zombie apocalyps? Kom je bloederig aan je eind? Of ben je zelf veranderd in een van de levende doden? In dat geval kun je maar beter nog wat meer horrorfilms kijken, misschien steek je er nog wat van op! Want wanneer de zombieplaag uitbreekt, kun je alle hulp gebruiken. En doe deze test dan vooral nog een keertje, dan breng je het er vast een stuk beter vanaf. Check ook onze Top 10 beste Zombie Films Ooit om te lezen welke zombie films je echt niet mag missen.

Kijk jouw persoonlijke filmtip nu op Horrify. Heb je nog geen account? Meld je nu aan op Horrify.nl en kijk de eerste 14 dagen gratis.

This Post Has 72 Comments

Comments are closed.