• Post author:
  • Post category:Quiz

Valentijn: liefde, passie en romantiek. Op 14 februari zwijmelen de meeste mensen weg bij een romantische film. Maar wij horrorfans niet. Ons scherm kleurt ook rood, niet van romantiek… maar van bloed! Met welk horroricoon heb jij deze Valentijnsdag een spannende date? Doe de quiz en ontdek jouw horror valentijn!

Wie is jouw horror valentijn?

START DE QUIZ

Ben je romantisch?

Romantiek Into the Dark - The Body

Waar ga je naartoe op date?

Bos
Bioscoop
Thuis

Wat voor cadeau zou je willen krijgen?

Horrify
Boekenbon
Kettingzaag

Wat doe je aan?

Zwart
Rood
Cheeky

Kies een valentijnskaart

Jouw ideale partner is...

Koppel Into the Dark - The Body

Quiz: Wie is jouw horror valentijn?
Michael Myers uit Halloween is jouw Valentijn!

Halloween

Jouw valentijn is geobsedeerd door jou. Michael kijkt constant naar je, ook als je het niet door hebt. Misschien staat hij zelfs nu, buiten je raam vanuit de bosjes je te observeren. Kijk Halloween hier
Ash uit The Evil Dead is jouw Valentijn!

The Evil Dead

Jouw valentijn is jouw held. Ash gaat voor je door het vuur, en zal voor je vechten. Zelfs als dit betekent dat hij zijn eigen hand moet afzagen met een kettingzaag. Romantisch, toch? Kijk The Evil Dead hier
Mary uit American Mary is jouw Valentijn!

Het lijkt zo mooi, maar jouw valentijn heeft een duistere zijde die je misschien nog niet kent. Zolang je aan haar goede kant blijft, zit je goed. Maar één verkeerde handeling en ze zal het je laten berouwen. Kijk American Mary hier
Mort uit Secret Window is jouw Valentijn!

Als schrijver weet jouw valentijn je hart te winnen met de meest romantische gedichten. Helaas heeft Mort ze niet helemaal op een rijtje. Daarbij heeft hij een stalker, die als een ongemakkelijk derde wiel met jullie mee gaat op date. Je moet het er maar voor over hebben. Kijk Secret Window hier
Pinhead uit Hellraiser is jouw Valentijn!

Hellraiser

Haal je latex pakje maar uit de kast. Met Pinhead als jouw valentijn ga jij een spannende Valentijnsdag tegemoet! Misschien wel handig om van te voren een stopwoordje af te spreken? Kijk Hellraiser hier

En wie is jouw horror valentijn? Kijk jouw persoonlijke filmtip nu op Horrify. Nog geen abonnement? Ga naar Horrify.nl en meld je nu aan. De eerste 14 dagen kijk je gratis!

This Post Has 162 Comments

Comments are closed.